Kelbimbócsíra
Elsősorban cukorbetegségben szenvedőknek
A kelbimbót a dán zöldségtermelők csodálatos újításának tartják.
A káposztafélék családjába tartozó zöldségféle, amely a vadkáposztából lett kifejlesztve.
Tartalmaz:
- Vitaminokat (A, B és C).
- Ásványi anyagokat Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn, Cr (Kalcium, Nátrium, Kálium, Foszfor, Vas, Kén, Mangán és a Króm).
- Növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.
Hatása:
- Rendkívüli hatással van a hasnyálmirigy inzulintermelő képességének javítására.
- A kelbimbó a mangán, a króm, és a többi ásványnak köszönheti, hogy elokelő helyet foglal el a cukorbaj gyógyításában.
- A nagymennyiségu ásványi só, mint a Kálium és a Kén, jótékonyan hatnak a nyálmirigyek muködésére.
- Javítja az étvágyat.
Tárolás:
Száraz hűvös helyen, gyerekek elől elzárva.
Összetevők:
Liofilizált, szárított kelbimbócsíra őrlemény, 84 féle ásványianyag és nyomelem koncentrátum, cirokmag-héj őrlemény felhasználásával.
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben |
|
1 kapszula |
3 kapszula |
B12-vitamin |
0,3 µg RDA 30 % |
0,9 µg RDA 90 % |
Ajánlott napi adag:
3 x 1 kapszula.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!