Sárgarépacsíra
Szem és bőrbántalmakra.
Elődeink is sejthettek valamit, mert fogyasztásának, már a görögök és a rómaiak is nagy jelentőséget tulajdonítottak. Ezt a legrégibb kultúrnövényünket a népi gyógyászat évszázadok óta ajánlja máj-, szem- és borbántalmaknál.
Tartalmaz:
- Vitaminokat (A, B komplex, C, E, G és K).
- Legtöbb benne az A vitamin elővitaminja, a Béta-karotin.
- Ásványi anyagokat Ca, K, Na, P, Fe, Mg, Cr (Kalcium, Kálium, Nátrium, Foszfor, Vas, Magnézium, Króm).
- Növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.
Az elégtelen emésztés, a máj gyenge működése, a mérgező fémek felszaporodása a májban, egészségtelenre, szürkésre változtathatja a bőr színét.
A sárgarépacsíra rendszeres fogyasztásával bőrünk egyenletes tónust kap, amihez hozzájárulnak a sárgarépa vitaminjai is.
Hatása:
- Megköti a toxikus anyagokat és az epesavakat, így meggátolja azok beépülését.
- Segít a látászavarok és a szürkületi vakság leküzdésében.
- Támogatja a hámszövet épségének megtartását.
- Segíti az emésztést és tisztítja a beleket.
- Serkenti a mellékvesék munkáját, és a hasnyálmirigy működését is.
- Támogatja a máj munkáját.
Tárolás:
Száraz hűvös helyen, gyerekek elől elzárva.
Készült:
liofilizált, szárított sárgarépacsíra őrlemény, 84 féle ásványianyag és nyomelem koncentrátum, cirokmag-héj őrlemény felhasználásával.
Felhasználási javaslat:
Napi 3x1 kapszula.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben |
|
1 kapszula |
3 kapszula |
B12-vitamin |
260 µg RDA 32,5 % |
780 µg RDA 97,5 % |